نقشه برداری

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

7 دیدگاه

امروزه با توجه به الکترونیکی شدن کارهای اداری، ثبت نام سند از طریق ماده 147 قانون ثبت توسط سامانه الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت به آدرس اینترنتی http://sabtemelk.ir قابل انجام می باشد. تمام مراحل انجام ثبت سند به صورت کاملا الکترونیکی بوده و نیاز به مراجعه به هیچ سازمانی نیست حتی برای پرداخت هزینه های مربوط به ثبت سند می توانید درون همین سامانه اقدام به پرداخت مبالغ مورد نیاز نمایید و در پایان مدارک مورد نیاز برای ثبت سند به اداره ثبت اسناد پست کنید. در این مقاله قصد داریم به آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147 بپردازیم.

آشنایی اولیه با سامانه ثبت نام سند از طریق ماده 147

در مقاله نقشه utm در مورد کاربرد و تاریخچه ماده 147 قانون ثبت توضیحاتی خدمت شما دوستان ارائه دادیم و گفتیم که مالک یا مالکین برای درخواست ثبت سند رسمی مالکیت نیاز به تهیه نقشه یو تی ام دارند. اما در ادامه این مقاله قصد داریم با سامانه ثبت نام سند از طریق ماده ۱۴۷ قانون ثبت آشنا شویم و در ادامه ی آن، درباره مدارک مورد نیاز و آموزش مراحل ثبت سند در این سامانه اطلاعات دسته اولی را خدمت شما عزیزان بیان کنیم.

اداره ثبت اسناد و املاک کشور اقدام به راه اندازی سامانه های متعددی در رابطه با امور ثبتی نموده است و از مهم ترین های آن می توان به سامانه دریافت کد یکتای ملک ، سامانه همیار سند، سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت اشاره کرد که سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت برای اجرایی کردن قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی املاک به همراه ساختمان هایی که فاقد سند رسمی هستند یا املاکی که مشمول ماده 147 قانون ثبت قرار می گیرند راه اندازی شده است. همچنین جهت آشنایی با مراحل تفکیک سند آپارتمان می توانید با کارشناسان مجرب مپ اسکیل در ارتباظ باشید.

در سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت (sabtemelk.ir) ، مالک می تواند برای دریافت سند رسمی مالکیت اقدام نماید و تقاضای خود را به سامانه ارائه داده و پس از ارسال مدارک لازم می تواند سند رسمی مالکیت خود را دریافت نماید لازم به ذکر است در حین انجام پروسه صدور سند همواره می تواند به این سامانه مراجعه کرده و از روند صدور سند خود اطلاع یابد و یکی از شرایط صدور سند ثبت نام در سامانه املاک و اسکان می باشد که باید این کار انجام دهند.

قبل از آموزش تصویری گام به گام ثبت سند در این سامانه به یکسری نکات و مدارک مورد نیاز می پردازیم لازم به ذکر است که مراحل ثبت سند رسمی مالکیت در سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت، باید نکات ذیل را در نظر داشت چرا که این سامانه فقط برای ثبت املاکی است که مشخصات ذیل را دارا باشند :

  • باغات، اراضي كشاورزی و ساختمان هايی كه از سابقه ثبت به نام اشخاص برخوردارند و متقاضی همه يا قسمتی از ملک را به صورت عادی خريداری کرده و به دلیل فوت مالک رسمی یا ورثه یا عدم دسترسی به آنها قادر به دریافت سند مالكيت نشده باشد .
  • املاكی كه دارای سابقه ثبت اما مالکیت متقاضی در ملک مشاع است و میزان سهم القدر آن در ملک جدا شده باشد اما به دليل فوت مالکین و یا عدم دسترسی به ساير مالكين یا ورثه قادر به دریافت سند مالكيت نشده باشد .
  • املاكي كه میزان عرصه آن وقف است (برای اطلاعات بیشتر درباره عرصه و اعیان می توانید به مقاله برداشت عرصه ملک مراجعه کنید) و متقاضی عرصه را با حق ساخت اعيانی اجاره کرده و قادر به دریافت سند مالکیت اعیانی نشده باشد.

چه اراضی و املاکی قادر به ثبت در سامانه نخواهند بود؟

اراضی و املاکی که از طریق سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت قادر به ثبت نخواهند بود عبارتند از:

  • اراضي موات و ملی
  • اراضی و املاک دولتی و موسسات دولتی
  • اراضی و املاک بدون داشتن سابقه ثبت
  • املاکی که فاقد بنا هستند چه محصور و چه غیر محصور
  • اراضی و املاکی که مالک آنها در قید حیات و در دسترس هستند و امکان تنظیم سند رسمی را دارا می باشند.
  • اراضی و املاکی که ملک آنها در قید حیات نبوده اما ورثه آن در دسترس بوده و متقاضی می تواند توسط آنها برای انتقال رسمی در دفاتر اسناد رسمی اقدام نماید.

مدارک مورد نیاز برای صدور سند مالکیت

1.در اولین مرحله باید از وجود مدارک و تهیه آنها اطمینان کسب کرد به همین خاطر مدارکی که در املاک قولنامه ی مورد نیاز است یک برگ کپی از سند اولیه ملک به همراه قولنامه ایی که نشان دهد متقاضی از مالک اولیه، ملک را خریداری کرده است. در صورتی که ملک دارای سند مشاعی باشد مدارکی که باید متقاضی باید ارائه دهد سند مشاعی متقاضی است اگر سند تک برگ ملک مشاع به نام متقاضی نباشد باید وکالت نامه ی از مالک دارا باشد.

2.در مرحله دوم باید نقشه یو تی ام ملک به همراه فایل مربوط به آن توسط متقاضی ارائه شود. برای درک نحوه دریافت نقشه یو تی ام می توانید به مقاله نقشه یو تی ام UTM مراجعه کنید اما به صورت اختصار بخواهیم نحوه دریافت نقشه یو تی ام را توضیح دهیم می توان گفت که متقاضی بعد از اطمینان از وجود شرایط و مدارکی که در بالا اشاره کردیم به یک کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری و امورثبتی مراجعه کرده تا نقشه یو تی ام با توجه به بازدید ملک تهیه شود و پس از آن فایل نقشه از طرف اداره ثبت و اسناد تایید شده و توسط نقشه بردار در اختیار متقاضی قرار داده شود.

3.در مرحله سوم اقدام به فراهم کردن مدارک ذیل همراه با اسکن آنها با فرمت jpg یا png نمایید البته حجم مدارک اسکن شده باید کمتر از 150 کیلوبایت باشد. اصل کارت ملی و شناسنامه متقاضی.

  • در صورت داشتن قولنامه باید کپی سند اولیه ملک نیز موجود باشد.
  • در صورت داشتن چندین قولنامه باید تمامی آنها تا قولنامه ی که توسط مالک صادر شده اصل و کپی آنها موجود باشد.
  • در صورت داشتن سند مشاعی باید اصل آن به نام متقاضی به همراه کپی تمام صفحات 1، 2، 3، 4 و حدود ملک و توضیحات و انتقالات آن موجود باشد.
  • نقشه یو تی ام ملک که توسط متقاضی تهیه شده است.
  • فرم گواهی تعیین مختصات ملک با فرمت Excel موجود باشد.
  • فیش بانکی 50 هزارتومان بابت هزینه تقاضا به شماره حساب ۲۱۷۱۳۲۸۰۱۷۰۰۹ بانک ملی به نام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موجود باشد.

4. در مرحله چهارم فرم اولیه درخواست پذیرش و دریافت شماره ورود به سامانه را تکمیل کنید.( در این مرحله می توانید تمامی مدارک قبل را به انضمام مدارک این مرحله به کافی نت یا دفاتر اسناد رسمی برده تا ثبت نام شما را در سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت به آدرس سایت www.sabtemelk.ir انجام شود و بعد از آن شماره ورود به سامانه تحویل متقاضی داده خواهد شد.)

5. بعد از انجام مرحله، با توجه به شماره ورودی که متقاضی دریافت کرده به صفحه اول سامانه وارد شده و درخواست خود را تکمیل می نمایید. این مرحله می تواند با حضور متقاضی در دفاتر اسناد رسمی یا کافی نت انجام شود.

6. در مرحله ششم بعد از آنکه از درخواست خود را ثبت کردید از آن پرینت گرفته و به همراه مدارک مرحله سوم برای واحد ثبتی توسط پست سفارشی ارسال خواهید کرد و کدر رهگیری که متشکل از یک شناسه 20 رقمی است را از دفتر پستی دریافت خواهید کرد.

7. در مرحله هفتم با استفاده از شماره ورود و کد ملی متقاضی و شناسه 20 رقمی کد رهگیری به سامانه مجددا وارد می شوید

8. در آخرین مرحله تقاضای شما ثبت شده و یک شماره پرونده دریافت خواهید کرد و بعد از چند روز سند شما به آدرس پستی داده شده تحویل متقاضی می گردد.

آموزش تصویری مراحل ثبت نام سند از طریق ماده 147

با توجه به توضیحاتی که درباره ماده 147 قانون ثبت و قانون تعیین تکلیف وضعیت اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی ارائه دادیم در ادامه در صورت داشتن شرایط برای ثبت نام از طریق ماده 147 قانون ثبت می توانید توسط سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت با آدرس اینترنتی sabtemelk.ir انجام دهید و پس از ثبت نام و صدور سند می توانید از طریق سامانه کد یکتای ملک آن را بررسی و پیگیری نمایید.

1.در ابتدا کلمه گوگل را در آدرس بار مرورگر خود وارد نمایید تا سایت گوگل برای شما باز شود سپس با وارد کردن عبارت” سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت” برای شما اولین گزینه سایت سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت نمایش داده خواهد شد. روی آن کلیک کنید تا وارد سامانه مذکور شوید.

2. پس از آنکه وارد صفحه اول سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت شدید، چهار گزینه (راهنمای متقاضیان- درخواست پذیرش جدید – تکمیل درخواست – اطلاع رسانی پرونده ) برای شما به نمایش در خواهد آمد که تصویر آن در ذیل برای شما عزیزان قرار داده ایم.

در صفحه ای که مشاهده می کنید، گزینه “ راهنمای متقاضیان” شما را راهنمایی می کند و با قوانین و مدارکی که مورد نیاز است آشنا می سازد. اما گزینه ” درخواست پذیرش جدید” برای ثبت ملک جدید است و گزینه ” تکمیل درخواست” برای املاکی است که روند آنها ناتمام مانده از قبل است و همچنین گزینه ” اطلاع رسانی پرونده ” برای پیگیری صدور سند مالکیت توسط متقاضی پیش بینی شده است. اگر میخواهید برای ثبت صدور سند مالکیت، اقدام کنید روی گزینه ” پذیرش درخواست جدید” کلیک کنید .

ثبت نام سند از طریق ماده 147

3. در صورتی که متقاضی شرایط لازم برای ثبت ملک از طریق ماده 147 یا قانون تعیین وضعیت را دارا باشد، روی گزینه درخواست پذیرش جدید کلیک نموده ، توافقنامه ی استفاده از قانون 147 به همراه املاکی که مشمول این قانون هستند را توضیح داده است و متقاضی در ابتدا باید اطلاعات مندرج در این توافقنامه را به خوبی مطالعه نموده سپس با تیک زدن کادر توافقنامه آن را تایید نماید.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

4. بعد از تایید کردن توافقنامه به اولین مرحله ثبت نام سند از طریق ماده 147 خواهید رسید که از قسمت صفحه اصلی در منوی بالایی صفحه چند گزینه (تقاضانامه، نمایند، مدارک، پرداخت، چاپ، مرسوله پستی) وجود دارد که با نتخاب هر یک مشخصات و مدارک مورد نیاز را تکمیل نمایید.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

5.از منوی بالا گزینه تقاضانامه را کلید کنید دو گزینه برای شما باز خواهد شد که مشخصات متقاضی (شخص حقیقی – شخص حقوقی) قرار داده شده است با انتخاب گزینه متقاضی شخص حقیقی اطلاعات مورد نیاز متقاضی و ملک را تکمیل نمایید. توجه داشته باشید که تا زمانی تمام اطلاعات این صفحه را تکمیل ننمایید حق وارد کردن اطلاعات صفحات دیگر را نخواهید داشت.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

در صورتی که متقاضی موسسه یا شرکت باشد باید گزینه شخص حقوقی را کلیک کنید و اطلاعات مورد نیاز شرکت یا موسسه را در آن درج نمایید. شاید برای شما سوال پیش آید توضیحات بیشتری درباره اطلاعات خواسته شده در این صفحه را آگاهی پیدا کنید.

  • اولین گزینه ” نام کامل شخص حقوقی” است در واقع این نام همان نامی است که مورد تایید اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری می باشد.
  • گزینه بعدی ” شناسه ملی اشخاص حقوقی” است این شناسه را باید از اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری دریافت کرده باشید.
  • گزینه ” نشانی محل اقامت قانونی” همان نشانی مندرج در اساسنامه شرکت است البته می توان به آخرین صورتجلسه تغییرات شرکت(شخص حقوقی) نیز استناد کرد.
  • گزینه ” سمت نماینده ” دارای گزینه های زیادی همچون: مدیر عامل، وکیل، عضو هیات مدیره، نماینده شخص حقوقی می باشد که این اطلاعات خواسته شده در این صفحه باید توسط متقاضی تکمیل گردد.
  • گزینه ” شماره معرفی نامه” در مواقعی که متقاضی نماینده شخص حقوقی باشد باید در این قسمت شماره معرفی نامه درج شود.
  • گزینه ” تاریخ نمایندگی ” این تاریخ همان تاریخ وکالت نامه یا تاریخ نامه نمایندگی شخص حقوقی یا تاریخ صورتجلسه تغییرات شرکت یا موسسه می باشد.
آموزش ثبت نام سند

6. پس از پر کردن صفحه مشخصات متقاضی، نوبت به پر کردن صفحه مشخصات ملک می رسد در این صفحات تمام کادرهایی که علامت ستاره قرمز رنگ دارند باید درست و دقیق تکمیل شوند.

در نظر داشته باشید که تمام اطلاعات خواسته شده در این قسمت از جمله اطلاعات محل وقوع ملک و سایر مشخصات آن باید به وسیله متقاضی تکمیل شود برای همین در ابتدا با گزینه انتخاب استان اطلاعات مورد نیاز واحد ثبتی استان انتخاب نمایید و پس از وارد نمودن انتخاب واحد ثبتی، تمام اطلاعات مورد نیاز درباره بخش ثبتی متناسب با واحد ثبتی نمایش داده خواهد شد و پس از انتخاب واحد ثبتی، اطلاعات مورد نیاز ناحیه ثبتی که انتخاب کرده اید با تکمیل گردند. در واقع در این صفحه ابتدا باید استان و بعد از آن واحد ثبتی و پس از آن بخش ثبتی و در آخر ناحیه ثبتی به ترتیب انتخاب و تکمیل شوند.

سند ماده 147

7. بعد از تکمیل صفحه مشخصات ملک به صفحه موضوع مورد درخواست سه گزینه ( عرصه، اعیان، عرصه و اعیان ) را به همراه سایر مواردی که با ستاره قرمز مشخص گردیده، را تکمیل کنید.

در این صفحه سوالی از شما پرسیده شده است که آیا از طریق ماده 147 اصلاحی قانون ثبت، درخواست صدور سند مالکیت شده است؟

بعد از مشخص کردن جواب، در صورتی که متقاضی قبلا در اجرای ماده 147 اصلاحی قانون ثبت، تشکیل پرونده داده است باید گزینه بله انتخاب گردد و در قسمت کلاسه پرونده، شناسه آن را وارد نماید در غیر این صورت گزینه خیر را باید انتخاب نماید سپس روی گزینه ” ثبت و ادامه ” در پایین صفحه کلیک نمایید که در این صورت ، اطلاعات لازم برای ورود به سامانه توسط متقاضی نشان داده می شود.

آموزش ثبت نام سند

اگر اطلاعات تقاضانامه توسط دفترخانه درج می شود، باید پس از ثبت اطلاعات تقاضانامه اطلاعات مربوط به دفترخانه تکمیل کننده نیز در این قسمت وارد شود.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

پس از اینکه تمامی اطلاعات مندرج در فرم تقاضانامه تکمیل گردید روی دکمه ثبت و ادامه کلیک کرده و اگر تمامی اطلاعات وارد شده صحیح باشد پیغام ذیل نمایش داده می شود که نشان از تایید ثبت درست اطلاعات در سامانه می باشد به علاوه در این پیغام شماره ورود به سامانه نیز نمایش داده خواهد شد.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

همانطور که مشاهده می کنید دو گزینه بر روی پیغام نمایش داده شده است که یکی برای چاپ متن پیغام که شماره ورود به سامانه روی آن درج شده است. اما در گزینه صفحه بعدی برای هدایت مستقیم متقاضی که صفحه نماینده است توسط سامانه در نظر گرفته شده است.

8.در این مرحله به صفحه نماینده می رسیم در صورتی که توسط نماینده شخص حقیقی یا حقوقی، فرم تقاضا نامه پر شده باشد مشخصات نماینده تقاضا نامه در این بخش درج خواهد شد، اما زمانی که درخواست سند مالکیت توسط خود متقاضی برای ملک مورد نظر تقاضا شده باشد پر کردن این صفحه ضرورتی نخواهد داشت.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

اگر می خواهید نماینده جدید ثبت کنید کافی است که متقاضی روی گزینه ایجاد نماینده کلیک کرده و اطلاعات مربوط به ثبت نماینده در این صفحه را وارد نماید.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

بعد از اینکه اطلاعات هر نماینده ثبت شد دسترسی به اطلاعات هر نماینده راحت خواهد بود و در صورت هرگونه اشتباه می توان آن را ویرایش کرد. همچنین در صورتی که نیاز به حذف اطلاعات نماینده باشد می توان روی گزینه حذف کلیک کرده و مشخصات نماینده را کامل حذف کرد.

بعد از ثبت مشخصات نماینده، گزینه مرحله بعدی روی صفحه نمایش داده می شود و با کلیک روی گزینه مرحله بعدی به صفحه مدارک منتقل خواهید شد.

9. پس از کلیک روی گزینه مرحله بعدی صفحه مدارک برای شما باز خواهد شد که در این صفحه باید برای تکمیل پرونده مدارک مورد نیاز در سامانه بارگذاری شوند مدارکی همچون:
• تصویر اسکن شده صفحه نخست شناسنامه و کارت ملی متقاضی یا نماینده شخص حقوقی
• تصویر اسکن شده مبایعه نامه در شرایطی که نوع مالکیت خریداری عادی باشد.
• تصویر اسکن شده سند مالکیت مشاعی باشد باید تصویر اسکن شده صفحات دوم و سوم سند مالکیت که اطلاات مالک و ملک در آن درج شده است به همراه تصویر اسکن شده صفحه چهارم سند مالکیت که حدود ملک در آن درج گردیده است بارگذاری شود همچنین اگر انتقالی صورت گرفته باشد باید تصویر اسکن شده صفحه نقل و انتقالات نیز بارگذاری گردد.
• در شرایطی که اطلاعات نماینده در سامانه درج شده باشد باید تصویر اسکن شده ی مدارکی که دال بر اثبات نمایندگی شخص است روی سامانه بارگذاری گردد
• تصویر اسکن شده فرم گواهی تعیین مختصات ملک که تکمیل شده است نیز باید بارگذاری گردد.

تمامی مدارک که روی سامانه بارگذاری می شود باید با فرمت png یا jpg باشند و حجم آنها هم زیر 150کیلوبایت باشد، که برای اینکار می توانید از نرم افزارهای بهینه سازی عکس یا توسط کافی نت ها مدارک مورد نظر بهینه گردند.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

برای اضافه کردن مدرک می توانید با استفاده از لیست نوع مدرک و انتخاب آن، و از طریق انتخاب فایل عکس، مدرک مورد نظر خود را انتخاب کرده و روی دکمه ذخیره کلیک کرده تا مدرک مورد نظر به لیست مدارک شما اضافه گردد. پس از بارگذاری مدارک می توانید روی گزینه مرحله بعدی کلیک کنید تا به صفحه پرداخت منتقل شوید.

پس از کلیک روی مرحله بعدی وارد صفحه پرداخت خواهید شد در این صفحه پرداخت به دو صورت امکان پذیر می باشد روش اول مراجعه به بانک، واریز نقدی مبلغ 50 هزارتومان به شماره حساب ۲۱۷۱۳۲۸۰۱۷۰۰۹ بانک ملی به نام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور می باشد اما در روش دوم متقاضی می تواند با کلیک بر روی گزینه پرداخت اینترنتی به درگاه پرداخت منتقل شده و مبلغ مورد نظر را پرداخت نماید.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

در ادامه روندی که برای هر کدام از این گزینه ها طی خواهید کرد را با هم بررسی خواهیم کرد.
اگر بخواهید از طریق پرداخت اینترنتی مبلغ 50 هزار تومان تقاضا را پرداخت کنید کافی است بر روی گزینه پرداخت اینترنتی کلیک نماید تا پس از آن که اطلاعات پرداخت از طرف بانک عامل مشخص شد به صفحه درگاه پرداخت منتقل شوید.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

پس از اینکه مشخصات کارت بانکی خود را در صفحه درگاه پرداخت اینترنتی وارد کردید و دکمه پرداخت را کلیک کردید در صورت صحیح بودن اطلاعات بانکی، پیغامی با مضمون موفقیت آمیز بودن پرداخت به همراه جزییات آن نمایش داده می شود.

اما اگر بخواهید پرداخت از طریق فیش بانکی انجام شود باید به صورت حضوری به بانک مراجعه کرده و پس از واریز مبلغ 50هزارتوان به شماره حسابی که در بالا اشاره کردیم و سپس روی گزینه پرداخت از طریق فیش بانکی کلیک نمایید تا صفحه ی مانند صفحه ذیل برای شما باز شود و اطلاعات فیش پرداختی خود را در آن وارد نمایید.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

11. پس از پرداخت مبلغ تقاضا، متقاضی وارد صفحه چاپ خواهد شد در این صفحات تمام اطلاعاتی را که در صفحات قبل وارد کرده اید را به نمایش می گذارد تا متقاضی بتوانید صحت اطلاعات را تایید نماید و در صورت تایید اطلاعات آنها را پرینت بگیرد. خاطر نشان می سازد در صورتی که اطلاعات یا مدارک ثبت شده دارای نقص باشد در این قسمت پیغامی مانند تصویر پیغام ذیل به نمایش در خواهد آمد و از متقاضی می خواهد که مدارک و اطلاعات موجود را بازبینی و ویرایش نماید.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

پس از بررسی مدارک و اطلاعات خواسته شده می توانید در پایان صفحه برای تهیه نسخه چاپی روی گزینه چاپ کلیک کرده تا نسخه چاپی مانند تصویر ذیل به نمایش درآید.

آموزش ثبت نام سند

پس از دریافت این نسخه باید آن را امضا و اثر انگشت نمایید و به همراه سایر مدارک خواسته شده از طریق پست سفارشی به واحد ثبتی ارسال نمایید و دوباره به سامانه مراجعه کرده و کد رهگیری 20 رقمی مرسوله را در قسمت خواسته شده وارد می کنید تا شماره پرونده از طریق سامانه به آن اختصاص داده شود.

پس از چاپ نسخه چاپی به آخرین مرحله که مرسوله پستی می باشد می رسیم برای این بخش باید مدارک مورد نیاز مرسوله پستی را به همراه نسخه چاپی که دارای اثر انگشت و امضای متقاضی است برای واحد ثبتی ارسال شود مدارک مورد نیاز مرسوله پستی عبارتند از:
• کپی برابر با اصل تصویر کارت ملی به همراه تصویر شناسنامه متقاضی حقیقی یا نماینده شخص حقوقی
• کپی برابر با اصل مدارک دال بر اثبات نماینده بودن شخص حقوقی(در صورتی که نماینده ثبت شده باشد)
• کپی برابر با اصل مبایعه نامه در شرایطی که مالکیت خریداری عادی باشد.
• کپی برابر با اصل سند مالکیت مشاعی(کپی برابر با اصل صفحات 2و3و4 سند مالکیت) و در صورت انتقال کپی برابر با اصل صفحه نقل و انتقالات
• نسخه چاپی صحبح تقاضا نامه بدون هیچ گونه اشتباهی
• در صورت پرداخت از طریق فیش بانکی، اصل فیش بانکی پرداخت هزینه تقاضا نامه به مبلغ 50 هزار تومان به حساب بانک ملی به نام ذیحساب سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ضمیمه گردد.
• در آخر فرم گواهی تعیین مختصات ملک که تکمیل شده است.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

پس از ارسال مرسوله پستی، شماره پست سفارشی مرسوله به همراه تاریخ تحویل به اداره پست را در صفحه مرسوله پستی سامانه وارد کرده و روی گزینه ثبت نهایی و دریافت شماره پرونده کلیک کنید. در صورتی که تمامی مدارک و اطلاعات مورد نیاز پرونده به درستی ثبت شده باشد پیغامی با مضمون ثبت نهایی پرونده به همراه شماره پرونده برای شما به نمایش در خواهد آمد.

آموزش ثبت نام سند از طریق ماده 147

و با زدن دکمه چاپ تقاضانامه می توانید آن را چاپ نمایید.

آموزش ثبت نام سند

پس از گذشت چندین روز سند مالکیت شما به آدرس پستی شما ارسال می گردد و شما می توانید سند خود را از مامور اداره پست تحویل بگیرید.

جمع بندی مقاله و کلام پایانی

در این مطلب به آموزش کامل ثبت نام سند از طریق ماده 147 پرداختیم. تمام شرایط، مدارک و مراحل مورد نیاز برای صدور سند مالکیت از طریق ماده 147 را با ریز جزییات در سایت مپ اسکیل بیان کردیم در پایان سایت مپ اسکیل توانایی انجام تهیه نقشه یو تی ام برای صدور سند مالکیت شما را دارا می باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان سایت مپ اسکیل با شماره همراه 09120448336 و شماره دفتر 02128423013 در ساعات اداری تماس حاصل فرمایید.
در انتها خوشحال خواهیم شد نظرات و تجارب خود را درباره ثبت نام سند از طریق ماده 147 و اطلاعات داده شده در این مطلب در قسمت نظرات با ما و دیگر دوستانتان به اشتراک بگذارید شاد و پیروز باشید.

 
4.6/5 - (9 امتیاز)

7 دیدگاه. Leave new

  • کاوه افضل
    05/26/2024 11:13

    سلام
    من ثبت درخواست ماده 147 رو سال 99 انجام دادم اما به دلیل مشکلی اون رو پست نکردم. الآن مدارک را آماده و برابر با اصل کردم که پست کنم متوجه شدم قیمت تغییر کرده و من مبلغی که توسط سامانه پرداخت کردم مال چند سال پیشه . الآن چطور می تونم مابه تفاوت بپردازم یا چطور می تونم کل مبلغ جدید رو از اول در سامانه بپردازم؟

    پاسخ
  • منصوره علوی
    05/16/2023 16:47

    منصوره علوی هستم من وکالت شانزده از ورثه پدرم را دارم زمین ما کشاورزی است وحدود یک هکتار می باشد آیا ما می‌توانیم همگی دراین پرونده سند بگیرم ویا برای هر یک جداگانه انجام می شود

    پاسخ
  • حسین
    09/05/2022 16:39

    با سلام، کل مراحل رو اگه با سیستم آشنا باشید یکماه تا ۴۵ روز زمان میبره مگه ملک از لحاظ مالکیت یا مسائل دیگه دچار ایرادات فنی باشه ،خود من روند کل مراحل تا آخرین پیغام دریافتی که مدارک ارائه شده در سامانه با مدارک تطبیق دارد ۴۵ روز زمان برو، اما سوال اینجاست بعد از این مرحله چقدر زمان برای صدور سند یا مرحله دیگه لازم است هرچقدر گشتم نتونستم جوابی پیدا کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

    پاسخ
  • مهدی
    08/02/2022 18:40

    عجب.پس از گذشت چندین روز از ثبت نام سند رو میارن دم درب منزل!
    چرا اطلاعات کذب میدید.مگه خونه خاله هست.من ثبت نام کردم فقط ۵ ماه طول کشید تا کارشناسی اولیه انجام بشه.بعد از اون بالای ۲۰ بار مراجعه به اداره ثبت داشتم و با اینکه کارها و پرونده کاملا روتین داره انجام میشه ۶ ماه هم به ۵ ماه قبل اضافه کنید میشه ۱۱ ماه.کلی هم باید هزینه های مختلف پرداخت بشه.واسه شروع فقط ۱ میلیون بابت جلسه کارشناسی میگیرن.کلی دیگه زمان میبره مراحل به اتمام برسه.از ۲ سال هم میگذره قطعا.البته با کلی هزینه های چند ده یا چتد صد میلیونی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

نیاز به پشتیبانی دارید؟ در خدمتیم...
×
پشتیبانی واتساپ Whatsapp chat
پشتیبانی تلگرام Whatsapp chat
2 +