نقشه برداری

تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی توسط کارشناس رسمی نقشه برداری

بدون دیدگاه

تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی برای گرفتن سند تک برگی و حل اختلافات میکی از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که امروزه برخی از اراضی مشاعی هستند یعنی مالکیت آنها بین چند نفر تقسیم شده است و تفکیک صورت نگرفته است.

به همین خاطر برای گرفتن سند تک برگی برای هر یک از مالکین به صورت مجزا سند صادر می شود و بدین ترتیب مشکل مالکیتی اراضی حل و فصل می شود یا برای اینکه حدود اربعه ملک و مرزبندی زمین به خوبی انجام شود، نیاز به تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی است. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا اطلاعات تکمیلی درباره تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی توسط کارشناس نقشه برداری به دست آورید.

تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی برای اداره جهاد کشاورزی

با توجه به اینک اداره جهاد کشاورزی منبع رسمی استعلامات اراضی کشاورزی است، برای اینکار ابتدا اداره جهاد کشاورزی برای اطلاع از اراضی کشاورزی ، وضعیت کشت و کار را مورد بررسی قرار می دهد که آیا اراضی در شمار نقشه اراضی ملی و مستثنیات قرار می گیرد یا با توجه به سابقه زراعت، اراضی در مالکیت اشخاص قرار خواهد داشت.

نقشه یو تی ام زمین کشاورزی

برای اینکه خلع ید مالکین اراضی کشاورزی به دولت واگذار نشود و در شمار اراضی ملی قرار نگیرد، مالکین اقدام به تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی از ملک خود می کنند و با تهیه نقشه جانمایی پلاک ثبتی با تفسیر عکس هوایی از قرار گرفتن ملک خود در شمار اراضی ملی جلوگیری می کنند. همچنین جهت استعلام هزینه نقشه یو تی ام و آموزش دریافت مجوز ساخت از شهرداری می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

کارشناس رسمی نقشه برداری با حضور میدانی و بر اساس مدارک و اسناد موجود ملک در ابتدا به بررسی آنها می پردازد، سپس در صورت منطبق بودن اسناد با وضع موجود ملک، اقدام به تهیه نقشه یو تی ام کشاورزی می نمایند؛  لازم به ذکر است که نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی نیاز به رعایت یکسری بایدها و نبایدها دارد که باید از کارشناسان باتجربه جویا شوید.

با استفاده از موقعیت ملک با به کارگیری ژئورفرنس کردن تصاویر هوایی اقدام به جانمایی می نمایند و نظریه کارشناسی خود را تایید و ممهور به صورت مکتوب اعلام می دارند و تحویل متقاضی می دهد.

برای مشاوره و راهنمایی کامل جهت تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی خود و جانمایی آن با استفاده از عکس های هوایی قدیمی با شماره های زیر تماس بگیرید:
09120448336
02128423013

تفسیر عکس هوایی به همراه نظریه کارشناسی شده به عنوان تأمین دلیل توسط مالک در مراجع قضایی و… مورد استفاده قرار می گیرد و در صورت قرار داشتن ملک در شمار اراضی ملی، از مالکیت دولت خارج شده و با انجام مراحل اداری سند مالکیت برای متقاضی صادر خواهد شد.

مراحل صدور سند تک برگی اراضی کشاورزی به چه صورت است؟

برای دریافت سند تک برگی ابتدا باید مدارک هویتی دال بر مالکیت زمین کشاورزی را داشته باشید که اغلب یا قولنامه یا سند مشاعی داشته باشید که در صورت داشتن این مدارک باید از سند مالکیت ملک کپی گرفته به همراه قولنامه و سند مشاعی را به همراه داشته باشید. در صورتی که سند مشاعی به نام متقاضی نباشد باید وکالت نامه رسمی از دفتر اسناد ضمیمه مدارک خود نماید.

مدارک مورد نیاز زمین کشاورزی را به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری ارائه داده تا نقشه یو تی ام با بازدید از محل تهیه نماید و نقشه یو تی ام تایید شده را در قالب فایل به متقاضی تحویل می دهد.

بعد از داشتن مدارک فوق از تمامی مدارک ذیل اسکن گرفته و با فرمت jpg و یا png که حجم آنها کمتر از ۱۵۰ کیلو بایت باشد را تهیه کنید.

مراحل صدور سند تک برگی اراضی کشاورزی به چه صورت است؟پونزمدارک لازم برای صدور سند تک برگی اراضی کشاورزی عبارتند از:

  • شناسنامه و کارت ملی متقاضی به همراه دو برگ کپی از آنها
  • اصل و کپی قولنامه زمین کشاورزی
  • اصل و کپی سند مشاعی
  • نقشه یو تی ام زمین کشاورزی
  • پر کردن فرم گواهی تعیین مشخصات زمین کشاورزی
  • فیش واریزی برای درخواست سند به شماره حساب اداره ثبت اسناد در بانک ملی

مدارک فوق را به کافی نت یا دفتر اسناد رسمی تحویل می دهید تا ثبت نام شما در سامانه صدور سند تک برگی اداره ثبت اسناد و املاک کشور انجام شود. درخواست پذیرش با تکمیل فرم آن انجام می شود و شماره ورود به سامانه در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت.

بعد از تکمیل درخواست پذیرش مدارک فوق را به آدرس پستی واحد ثبت ارسال خواهید کرد و همواره روند انجام مراحل دریافت سند تک برگی را از طریق شماره ورود به سامانه و دریافت کد رهگیری می توانید مشاهده کنید. پس از چندین روز، سند تک برگی زمین کشاورزی را به آدرس پستی که در فرم درج کردید دریافت خواهید کرد.

تهیه نقشه یو تی ام تفکیک زمین کشاورزی

برخی از املاک دارای مالکیت مشاعی هستند و مالکین آن درخواست تفکیک زمین کشاورزی خود را دارند برای تفکیک اراضی کشاورزی مشاعی، باید درخواست تفکیک به اداره ثبت بخشی که ملک در آن واقع شده است توسط مالکین ملک مشاع داده شود.

برای تهیه نقشه یو تی ام با توجه به درخواست تفکیک، طرح پیشنهادی تفکیک قطعه مادر بر حسب تعداد مالکین و میزان مساحت مورد نظر مالکین مشاعی انجام می شود و طبق طرح پیشنهادی تفکیک زمین انجام می شود.

در تفکیک زمین حد و مرز بین قطعات انجام می شود که توضیحات کامل در این رابطه در مقاله تفکیک اراضی و قوانین، شرایط، مدارک و مراحل انجام آن، آورده شده است و برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید این مقاله را مطالعه نماید؛ جهت تهیه نقشه هوایی سال ۱۳۴۲ و نقشه هوایی زمین های کشاورزی با کارشناسان مپ اسکیل در ارتباط باشید.

برای مشخص شدن تفکیک و افراز ابتدا تفاهم نامه مطابق طرح پیشنهادی که به دو صورت اجباری یا ترضی انجام می شود که به صورت کامل در مقاله تفکیک و افراز به آن پرداخت شده است.

نقشه یو تی ام زمین کشاورزی

پس از توافقات صورت گرفته در صورت مجلس برای هر قطعه بین مالکین ملک مشاع، کارشناس نقشه برداری اقدام به پیاده‌سازی و میخ کوبی زمین می نماید و در نهایت اقدام به برداشت مختصات با دوربین توتال یا جی پی اس دو فرکانسه می نماید و در پایان جانمایی ملک انجام می شود.

با توجه به اینکه زمین کشاورزی بر حسب تعداد مالکین و مقدار مساحت هر یک از آنها به دو یا چند قطعه زمین تفکیک بر اساس حد نصاب تفکیک زمین کشاورزی صورت می گیرد و برای هریک از این قطعات صورت مجلس تهیه می شود و بر اساس شماره قطعه تفکیکی، که اغلب از شماره یک شروع می شود. جهت اطلاع و تهیه نقشه تفکیکی می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نام گذاری صورت می گیرد و به صورت مجزا برای هر یک از قطعات سند تک برگی تفکیکی صادر می شود و مالکیت هر قطعه به نام یک نفر به صورت شش دانگ صادر می شود و یک شماره پلاک ثبتی فرعی به آن تعلق می گیرد.

نقشه یو تی ام برای سند تفکیکی ملک مشاعی

اگر زمین کشاورزی دارای سند منگوله دار باشد دیگر نقشه یو تی ام وضع موجود تهیه نمی شود و به جای آن اقدام به تهیه نقشه یو تی ام جانمایی پلاک ثبتی ملک مشاعی صورت می پذیرد چرا که در سندهای قدیمی حدود اربعه ملک مشخص نیست و مرز بندی درستی انجام نشده است.

به همین خاطر برای تعیین مرز دقیق زمین کشاورزی بر اساس حدود اراضی مجاور تعیین و  پیاده‌سازی خواهد شد تا با پلاک های ثبتی مجاور هیچگونه تعرض و تداخلی ایجاد نشود.

با توجه به اینکه در اراضی کشاورزی اغلب هیچ گونه دیوارکشی و فنس کشی وجود ندارد به همین خاطر مرز دقیق بین اراضی به مرور زمان دچار جابجایی و تغییرات خواهد شد و معیار عمل برای اداره ثبت، حدود اربعه و مساحتی است که در سند آورده شده است و مساحت وضع موجود ملاک قرار نمی گیرد.

پس از مرزبندی درست توسط مهندس رسمی دادگستری نقشه برداری در امور ثبتی، در بانک اطلاعات ثبتی بخشی که ملک در محدوده آن قرار دارد ثبت و بایگانی می شود و مطابق با این مرز بندی سند تک برگی صادر می شود.

البته این موضوع نیاز به جانمایی پلاک ثبتی حدود اربعه مندرج در سند روی زمین با استفاده از تجهیزات دقیق نقشه برداری زمینی دارد و بر همین اساس نیز طرح تفکیکی تهیه خواهد شد.

نقشه یو تی ام برای سند تفکیکی ملک مشاعی

نحوه پیاده‌سازی مرز زمین کشاورزی مطابق نقشه یو تی ام

برای اراضی که از متراژ زیادی برخوردار است مرزهای بین اراضی با استفاده از فنس یا حصار یا مرز طبیعی مشخص شده است و دیوارکشی ندارند باید طوری جانمایی پلاک ثبتی انجام شود که با پلاک های ثبتی همسایگان خود دچار تعارض و تداخل نشود در غیر این باید تعیین تکلیف تداخل و تعارض مشخص شود سپس کار مرز بندی انجام شود.

اگر پلاک ثبتی اراضی مجاور دارای سند تک برگی باشند بدین معنی است که مرز و حدود اربعه این اراضی قبلاً در اداره ثبت، تثبیت گشته است که در این شرایط باید بر اساس نقشه یو تی ام ثبت شده این اراضی در اداره ثبت مبنا قرار گرفته و بر اساس مرز و حدود اربعه این اراضی، مرزبندی ملک شما تثبیت شود تا هیچ گونه تداخل و تعارضی ایجاد نشود.

اگر مالک زمین کشاورزی اولین متقاضی برای دریافت سند تک برگی زمین کشاورزی در روستا باشد چون مابقی همسایگان دارای نقشه یو تی ام در سیستم اداره ثبت نیستند کار راحت تری در پیش رو خواهند داشت چرا که هیچ یک از همسایگان زمین کشاورزی دارای حدود اربعه و مرز بندی مطابق نقشه یو تی ام نیستند مشکلی برای تثبیت مرز بندی ملک پیش نخواهد آمد.

در واقع اولین نفر بودن برای دریافت سند تک برگی از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود چرا که با تثبیت مرز ملک شما، همسایگان در صورت درخواست سند تک برگی باید مطابق با مرز ملک شما، اقدام به مرز بندی ملک خود نمایند.

در پایان

جانمایی پلاک ثبتی و تثبیت مرزبندی ملک اراضی کشاورزی با متراژ بالا کاری سخت و نیازمند دانش کافی در زمینه نقشه برداری است که باید توسط کارشناس رسمی نقشه برداری نظام مهندسی انجام شود تا هم نقشه یو تی ام از اعتبار کافی برخوردار باشد و هم از امکان هر گونه اشتباه در محاسبات و تهیه نقشه مبرا باشد و هم هیچگونه تداخلی با مساحت و حدود اربعه اراضی مجاور ایجاد نشود.

 
3.2/5 - (19 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

نیاز به پشتیبانی دارید؟ در خدمتیم...
×
پشتیبانی واتساپ Whatsapp chat
پشتیبانی تلگرام Whatsapp chat
2 +